Castrol Edge

Castrol Edge leveringBestel je Castrol Edge olie op werkdagen voor 16:00 uur en je hebt het morgen in huis.

Castrol motorolie lage verzend tarievenVerzending is bij bestellingen vanaf €50,- euro halve prijs.

Castrol adviesOm te zien welke Castrol Edge motorolie geschikt is voor jouw motor kun je de Castrol Oil Selector gebruiken. Je kunt hier op kenteken of op merk/type/bouwjaar precies zien welke olie geschikt is voor jouw motor.

Er worden geen producten gevonden bij uw selectie

Sorry probeer iets anders.
Gebruik de terugknop van jouw browser.

Castrol Edge synthetische motorolie

Castrol Edge is de hoogwaardigste motorolie van Castrol, speciaal ontwikkeld voor de modernste motoren. De motoren van nu worden op het randje van wat mogelijk is ontworpen om zo licht en efficient mogelijk zo veel mogelijk kracht te ontwikkelen. Dit vereist olie die maximaal presteert onder hoge druk. En dat doet Castrol Edge: deze motorolie doorstaat een druk van maarliefst 10.000kg per cm²!


Castrol Edge Technologie

Castrol gebruikt veel duur klinkende woorden om zijn Edge motorolie aan te prijzen, zoals de Fluid Strength Technology™ en verbindingen met een organische polymeer van de TITANIUM FST™ toevoeging. Toch is het de beste motorolie in zijn soort; het feit dat Castrol Edge Motorolie een 15% lagere wrijving heeft en een 45% hogere sterkte dan gerenommeerde concurrerende merken, geeft aan dat het niet alleen marketingtermen zijn maar dat het hier gaat om de top van de markt.


Is Castrol Edge ook de juiste motorolie voor jouw auto?

Om te zien welke Castrol Edge motorolie geschikt is voor jouw auto kun je de Castrol Oil Selector gebruiken. Je kunt hier op kenteken of op merk/type/bouwjaar precies zien welke olie geschikt is voor jouw voertuig.

Castrol Edge

Minimal Price: 0,00

Vragen over welke Castrol Edge motorolie voor uw auto of motor geschikt is? Neem gerust contact met ons op info@123Motorolie.nl