Castrol EDGE FST 5W30 LL

Castrol Edge 5W30 LL

is de synthetische motorolie voor Volkswagen, Audi, Mercedes-Benz, Seat, Škoda, Smart, Mitsubishi, Subaru en Honda. En andere merken die ACEA C3 vereisen.

Goed om hier te controleren of dit de juiste motorolie is voor auto.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Castrol EDGE 5W-30 LL

geeft u het vertrouvven om de maximale prestaties van de motor te vragen met de allernieuwste technologie. De moderne technische hoogstaande motoren werken met nauwere toleranties en vragen om krachtige oliën met een lagere viscositeit die geschikt zijn voor lange verversingsintervallen.

Voordelen Castrol EDGE 5W-30 LL

  • Optimaliseert op korte- en lange termijn de prestaties van de motor 
  • Castrol Edge 5W30 LL reduceert afzettingen in de motor 
  • Levert en behoudt maximale motorprestaties ook onder de meest zware omstandigheden 
  • Onafhankelijk bewezen dat het de efficiëntie van de motor verbetert 
  • Castrol Edge 5W30 LL biedt een ongeëvenaard niveau van bescherming bij uiteenlopende rijomstandigheden en temperaturen.

Castrol Edge 5W30 LL technologie

Ontwikkelingen in de motortechnologie hebben geleid tot meer vermogen en rendement waardoor motoren zwaarder belast worden dan ooit tevoren. Het enige dat metalen onderdelen van de motor uit elkaar houdt is de olie, dus het moet sterk zijn en sterk blijven. Castrol EDGE 5W30 LL is het sterkste en meest geavanceerde motorolieassortiment van Castrol. De TITANIUM FST™ verdubbelt de filmsterkte, het zorgt voor een blijvende sterke oliefilm en het verminderd de wrijving. Castrol Edge 5W30 LL met TITANIUM FST™: voor de beste prestaties van uw motor.

Castrol EDGE FST 5W30 LL

Minimal Price: 8,55

Vragen over welke Castrol EDGE FST 5W30 LL motorolie voor uw auto of motor geschikt is? Neem gerust contact met ons op info@123Motorolie.nl