Castrol EDGE Supercar 10W60

Castrol Edge SUPERCAR 10W60

Castrol Edge 10W60 is versterkt met Titanium FST en de sterkste en meest geavanceerde motorolie ooit. Titanium FST verdubbelt de oliefilm sterkte, waardoor voorkomen wordt dat de oliefilm afbreekt wrijving gemindert. Castrol Edge 10W-60 is ontwikkeld voor maximale prestaties. Getest in supercars en ontwikkeld voor jou!

Het topproduct binnen het Castrol Edge-assortiment is Castrol Edge Supercar 10W60 super bewezen en getest wereldwijd toonaangevende supercars. En geschikt voor de gewone eens, waardoor u met vertrouwen de grenzen van de maximale prestaties kan opzoeken.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Castrol Edge 10W60 voor supercars!

Castrol Edge 10W60 is de lijn van Castrol voor moderne automotoren; de motoren zijn tegenwoordig zo ontworpen dat het maximale vermogen uit elke gram motor gehaald wordt, waardoor de eisen aan smering zeer hoog zijn. De druk in motoren is door alle technologische verbeteringen zoals turbo, direct inspuiting en blijvende verhoging van het rendement de afgelopen 30 jaar verdubbeld. De Titanium FST formule, ontwikkeld door Castrol, zorgt ervoor dat aan deze prestatie-eisen voldaan wordt.

Doordat deze Castrol Edge supercar 10W60 motorolieolie een synthetische olie is, behoudt hij onder alle temperaturen zijn eigenschappen en is daarmee geschikt voor zowel in de zomer als in de winter.

Speciale viscositeit van Castrol Edge 10W60 Supercar

10W60 Geeft de viscositeit aan. In het instructieboekje van uw auto kunt u vinden welke olie er in uw motor hoort. Het getal voor de "W" in 10W60 geeft de winterdikte aan het getal na de "W" de zomerdikte. Deze olie heeft met een SAE 60 dikker dan normaal, dat is nodig omdat Supercars veel warmer worden dan normale motoren. Gebruik altijd de juiste viscositeit die geschikt is voor uw motor. Op die manier zorgt u dat uw motor zo lang mogelijk mee gaat.

We leveren de Castrol Edge Supercar 10W60 motorolie in handige kleine verpakking van 1 of 5 liter voor particulieren, en in 60-liter vaten voor garages e.d. Als je vandaag bestelt heb je je motorolie morgen al in huis. (vaten hebben 2 a 3 werkdagen levertijd)

Castrol EDGE Supercar 10W60

Minimal Price: 10,06

Vragen over welke Castrol EDGE Supercar 10W60 motorolie voor uw auto of motor geschikt is? Neem gerust contact met ons op info@123Motorolie.nl