Castrol Power

Castrol Power RS leveringBestel je Castrol Power RS olie op werkdagen voor 16:00 uur en je hebt het morgen in huis.

Castrol motorolie lage verzend tarievenVerzending is bij bestellingen vanaf €50,- euro halve prijs.

Castrol adviesOm te zien welke Castrol Power RS motorolie geschikt is voor jouw motor kun je de Castrol Oil Selector gebruiken. Je kunt hier op kenteken of op merk/type/bouwjaar precies zien welke olie geschikt is voor jouw motor.

Er worden geen producten gevonden bij uw selectie

Sorry probeer iets anders.
Gebruik de terugknop van jouw browser.

Castrol Power RS

Castrol heeft de Power RS lijn speciaal ontwikkeld voor alle motoren en scooters en is de hoogwaardigste motorolie voor (tweewieler)-motoren. Er is een speciale 2-takt motorolie ontworpen en een diverse viertakt motoroliën. De viertakt Castrol Power RS motorolie van Castrol kan gebruikt worden voor elk merk Japanse en Europese 4-taktmotorfiets van zowel: hoog prestatievermogen, multi-cilinders, multi-kleppen, V-twin of watergekoeld, sportmodel of replica.


Castrol Power RS Racing

Speciaal voor de race liefhebber die graag het uiterste uit zijn of haar motor haalt heeft Castrol de Power Racing lijn ontwikkeld. Speciaal voor sportieve motorfietsen zijn de Castrol Power RS Racing ontwikkeld voor ultime en veeleisende race omstandigheden.


Castrol Power metTrizone-prestaties

Motorolie voor motoren hebben drie verschillende eigenschappen namelijk smeren van de motor, de koppeling en beschermen van de versnellingsbak, de zogenaamde Trizone-prestaties. Alle 4T-producten van het motorfietsgamma werden tijdens de Castrol 4T-testprocedure op de motoren, de koppelingen en de versnellingsbakken getest, zodat superieure Trizone-prestaties kunnen worden verzekerd.

Castrol Power

Minimal Price: 0,00

Vragen over welke Castrol Power motorolie voor uw auto of motor geschikt is? Neem gerust contact met ons op info@123Motorolie.nl