Castrol Power RS 4T 10W40

Koop Castrol Power RS 4T 10W40 motorolie voor jouw Castrol Power lage prijs en halve prijs verzending v.a. € 50,- bij

Er worden geen producten gevonden bij uw selectie

Sorry probeer iets anders.
Gebruik de terugknop van jouw browser.

Castrol Power RS 4T 10W40

Castrol Power RS met "power release formule" is speciaal ontworpen voor berijders die houden van de opwinding van motorrijden. Deze geavanceerde, premium kwaliteit 4-takt olie, vloeit snel en interne motorwrijvingsverliezen worden tot een minimum beperkt.Castrol Power RS motorolie is getest en bewezen beter te presteren dan de concurrerende topmerken en levert betere acceleratie.
 

Castrol Power RS 4T 10W40 met Trizone-technologie

Het voordeel van de Castrol Trizone-technologie zorgt voor compromissloze prestaties en bescherming. Castrol Power RS - ontworpen voor prestaties -Castrol Trizone-technologie. De prestaties van viertaktmotor fiets zijn afhankelijk van de mogelijkheden om de drie kritische onderdelen in de motorfiets: de motor, de koppeling en de versnellingsbak te synchroniseren en effectief als een geheel te laten werken. Alle Castrol viertakt oliën zijn speciaal ontwikkeld en getest om optimale werking en superieure bescherming te bieden aan deze kritische bewegende onderdelen en dit is het Castro Trizone voordeel.
 

Afvoer en gezondheid van gebruikte Castrol Power RS 4T 10W40

Gebruikte oliën zijn mogelijk schadelijk voor de gezondheid en het milieu. Vermijd herhaald of langdurig huidcontact met gebruikte oliën. Bescherm het milieu. Gebruikte oliën en verpakkingen uitsluitend via toegestane kanalen afvoeren. Product veiligheidsblad is op verzoek beschikbaar voor de professionele gebruiker.

Castrol Power RS 4T 10W40

Minimal Price: 0,00

Vragen over welke Castrol Power RS 4T 10W40 motorolie voor uw auto of motor geschikt is? Neem gerust contact met ons op info@123Motorolie.nl