Castrol Power RS Racing 4T 5W40

Koop Castrol Power RS Racing 4T 5W40 motorolie voor jouw Castrol Power lage prijs en halve prijs verzending v.a. € 50,- bij

Er worden geen producten gevonden bij uw selectie

Sorry probeer iets anders.
Gebruik de terugknop van jouw browser.

Castrol Power RS Racing 4T 5W40

Castrol power RS Racing is speciaal ontworpen voor berijders die houden van de opwinding van het motorrijden op de limiet. Deze volledige 4-takt synthetische motorolie vloeit snel en blijft sterk.
 

Castrol Power RS Racing 5W40 komt voort uit de lange succesvolle race traditie

Castrol Power RS Racing 4T 5W40 maakt gebruik van race afgeleide technologie welke is gebaseerd op Castrol's lange en succesvolle race traditie. Het is getest en bewezen uitzonderlijke acceleratie en vermogen te leveren. Het voordeel van de Castrol Trizone-technologie zorgt voor compromisloze prestaties en bescherming. Castrol Power RS Racing ultime prestaties onder extreme condities.
 

Castrol Power RS Racing 5W40 beschikt over Trizone techniek

De prestaties van viertakt motorfietst zijn afhankelijk van de mogelijkheden van 3 kritische onderdelen in de motorfiets. Alllereerst de motor, deze moet continu klaar zijn om power te leveren, de koppeling moet soepel werken en de versnellingsbak moet vlot schakelen en beschermd worden. Castrol Power RS Racing 4T 5W40 laat de drie onderdelen optimaal als een geheel werken. Dat is het voordeel van Castrol's Trizone-technologie.

Castrol Power RS Racing 4T 5W40

Minimal Price: 0,00

Vragen over welke Castrol Power RS Racing 4T 5W40 motorolie voor uw auto of motor geschikt is? Neem gerust contact met ons op info@123Motorolie.nl