Shell motorolie kopen

Shell Helix Ultra leveringBestel je Shell Helix Ultra motorolie op werkdagen voor 16:00 uur en je hebt het morgen al in huis.

Shell motorolie lage verzend tarievenVerzending is bij bestellingen vanaf €50,- slechts €3,45.

Shell motorolie adviesOm te zien welke Shell Helix Ultra motorolie geschikt is voor jouw motor kun je de Shell Lubematch gebruiken. Je kunt hier op kenteken of op merk/type/bouwjaar precies zien welke olie geschikt is voor jouw motor.

Er worden geen producten gevonden bij uw selectie

Sorry probeer iets anders.
Gebruik de terugknop van jouw browser.

Shell Helix Ultra

Shell is heel duidelijk over hun motorolie met PurePlus Technology: Geen andere motorolie reinigt uw motor beter! Een schone motor is natuurlijk de best presterende motor. Hierdoor claimt Shell met hun Helix Ultra lijn een lager verbruik variërend van 1,4% tot 3,0%. Grote prestaties van de motor kunnen zo gewaarborgd blijven, want motoren verliezen vaak een aanmerkelijk deel van hun vermogen door de jaren heen. Deze speciale motorolie herken je aan het PurePlus logo rechts onderaan op het etiquette met een cilinder eronder afgebeeld.


Shell Helix Ultra biedt superieure slijtage en corrosie bescherming, dat is veel meer dan de minimale eisen van de industrie voor de klep-trein slijtage en corrosie van gevoelige metalen oppervlakken. Een ding is zeker Shell's Helix motorolie is de top in motorolie wereld.

Shell Helix Ultra

Minimal Price: 0,00

Vragen over welke Shell motorolie voor auto's, motoren of vrachtwagens? Bent je groot verbruiker? Neem gerust contact met ons op info@123Motorolie.nl