Verzenden & Bezorgen

Verzendkosten

We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Uw bestelling willen we ook stevig verpakken daarom berekenen verzendkosten.

Orderbedrag excl. BTW Verzendkosten excl. BTW
€   0 - € 10 € 7,95
€ 10 - € 50 € 6,95
Vanaf € 50 € 3,45

De totaalprijs is opgebouwd uit productprijs en verzendkosten, we berekenen geen andere kosten of toeslagen.

Verzenden & Bezorgen

Bestel voor 14:00 uur en je ontvangt jouw bestelling de volgende werkdag, echter voor het transport van uw zending maken wij gebruik van een pakketdienst. De pakketdienst bezorgd uw pakket in de meeste gevallen de volgende werkdag echter hebben wij hier geen invloed op.

Na het plaatsen van de bestelling krijg je een orderbevestiging en een factuur in PDF. Zodra uw pakket door de pakketdienst is gescand ontvangt u een e-mail met het Track & Trace-code.

België

Heeft u een BTW-nummer vul deze dan in want zo krijgt u geen BTW berekend!

Bezorgt met Track & Trace

Zodra het geld ontvangen is versturen we het pakket direct naar het opgegeven adres. Niet tijdige betaling kan leiden tot vertraging. In geval betaling niet plaatsvindt kan geen levering plaatsvinden.

Leveren doen we betrouwbaar en met zorg, daarom besteden we veel aandacht aan extra stevige verpakking en versturen we inclusief Track & Trace-code. Op de betaalpagina kies je zelf waar en wanneer je bezorgd wilt krijgen.

TIP:
Ben je ook vaker op je werk dan thuis laat dan daar afleveren!

Klik op de afbeelding waarvoor je olie nodig hebt